Kategórie

 Posebno obvestilo:

V času epidemije dostavljamo nemoteno, po vnaprejšnjem plačilu na TR. Ravnamo odgovorno in se izogibamo gotovini in osebnim stikom. Trudimo se, da naročeno dobite v nekaj dneh. Naša predost je lastna logistika in hitra odzivnost. Vsi izdelki, ki so na spletni trgovini so trenutno dobavljivi.  Prosimo pa vas, da se v času epidemije in povečanega povpraševanja po storitvah dostave, izogibate telefonskim klicem.  Naročajte preko spletne trgovine, ali za vprašanja napišite SMS.

INFO:

 

PRODAJA DOMAČIH PRIDELKOV

David Jakopič s.p.

Kompolje 83b,  1312 Videm-Dobrepolje

DAVID JAKOPIČ

tel: 051/344-167; info@domaci-pridelki.si

Podjetje se ukvarja s prodajo in dostavo domačih, slovenskih pridelkov in izdelkov. Gre za prodajo po terenu in sicer:

  • prodaja od vrat do vrat
  • prodaja na sejmih,
  • prodaja in dostava naročenih pridelkov preko telefona ali spleta
  • prodaja pravnim osebam, podjetjem, gostincem, šolam.
 
 

Pokrivamo naslednja območja:

Dolenjsko-Notranjsko (Dobrepolje, Suha krajna,  Grosuplje z okolico, Ivančna Gorica z okolico, Velike Lašče z okolico, Ribnica, Kočevje, Novo mesto, Trebnje, Mirna, Mokronog)

Ljubljana (Ljubljana z okolico); Brezovica, Borovnica, Vrhnika, Notranje Gorice, Ig pri Ljubljani, Pijava Gorica, Škofljica, Šmarje-Sap, Domžale, Mengeš,Vodice, Medvode ...)

Notranjska- primorska:  (Logatec, Godovič, Rovte, Idriija, Planina, Postojna, Rakek, Cerknica, Loška dolina, Koper, Portorož)

Gorenjska (Škofja Loka,  Kranj okolica, Poljanska in Selška dolina, Tržič, Jesenice, Kranjska Gora, Kamnik, Cerklje)

Posavje (Litija, Šmartno pri Litiji, Trbovlje, Zagorje, Hrastnik, Radeče.)

Goriška (Vipava, Ajdovščina, Gorica, Šempeter...)

Savinjska regija: (Vransko, Polzela, Šempeter, Žalec,)


V vsakem izmed zgoraj navedenih krajev je naše vozilo približno enkrat mesečno s prodajo od vrat do vrat. Prodajo imamo organizirano tako, da je v okolici  Ljubljane naročeno dobiti mogoče isti ali naslednji dan.

Z letom 2018 smo se začeli tudi aktivno ukvarjati z prodajo podjetjem. Čedalje več podjetij nas je kontaktiralo predvsem za jabolka, ki jih v okviru promocij zdravja ponudijo svojim zaposlenim. Za podjetja je to majhen strošek, hkrati pa odlična investicija v zdravje in zadovoljstvo zaposlenih.


 

Nekaj o meni, o ideji, o podjetju....

Kot velik ljubitelj jabolk z malo prostega časa sem vsako leto večkrat tedensko nakupoval jabolka v trgovskih centrih, ali pa se vozil po gajbice več kilometrov daleč.

Najprej parkiranje, obisk trgovine, zlaganje jabolk v PVC vrečkice, ki se že po enem kilogramu raztrgajo, čakanje v vrsti za tehtanje, čakanje v vrsti na blagajni, prenašanje pet vrečic jabolk do avta, zlaganje v prtljažnik, se raztrga vrečkica, imaš jabolka po celem prtljažniku, doma jih spet zbiraš skupaj in do mize prineseš vsa obtolčena.  Vedno sem si želel, da bi mi jabolka nekdo pripeljal domov, lepo v gajbici, sveže, neobtolčene, ne že vse uvele ali nagnite.

Tako je nastala ideja zakaj ne bi sočnih, domačih in kvalitetnih jabolk ponudil še komu. Jabolk imam sedaj dovolj; sveže, kakovostne, sočne, neobtolčene in nenagnite. Sedaj že več kot tri leta razveseljujemo svoje stranke, ki razmišljajo, zakaj ne bi jedli dobra, domača, slovenska jabolka. Zakaj bi jabolka tovorili s trgovine ali zakaj bi se ponje vozili več kilometrov daleč. Veliko strank počaka na redni mesečni obisk, veliko jih tudi pokliče, če si jabolka zaželijo prej.  Jabolka dostavimo na dom, na delovno mesto, možnost pa je vsaj enkrat tedenska. Trudimo se, da smo res kar se da ažurni. Imamo 5 dostavnih vozil, tako, da pokrivamo že kar lep del Slovenije.  Stranka lahko izbere med več kot 7 različnimi sortami. Jabolka so v zimskem času, ko je možnost shranjevanja dobra pakirana po 15 kg, v začetku in na koncu sezone tudi v manjši embalaži.  Vsa jabolka v ponudbi so pridelana na naravi prijazen integriran način.  Vsi pridelki so izključno SLOVENSKEGA porekla, posredujemo neposredno od kmeta do potrošnika.

Posredujemo tudi sezonsko sadje in zelenjavo predvsem: jagode, češnje, marelice, breskve, hruške, slive, kivi, kaki,  papriko, korenček, čebulo, česen, fižol v zrnju. Pri nas dobite tudi domač kis, bučno olje, pirino, ajdovo, rženo, koruzno moko in med.  Vsi pridelki in izdelki so VEDNO IZKLJUČNO SLOVENSKI!  Edini neslovenski pridelek v ponudbi je žajbljev med (v Sloveniji ga pač ni, je pa izredno zdravilen), ki ga dobimo neposredno z otoka KRK-a (Hrvaška) od lokalnega čebelarja.

Sam izhajam iz srednje velike kmetije, kjer pridelujemo več, vsaj 8 različnih sort krompirja in več različnih sort žita. Na kmetiji je tudi nov mlin na kamen, kjer vse žito tudi zmeljemo.  Tako meljemo ajdo, piro, koruzo, rž...

Vesel bom vsakega vašega naročila po telefonu, SMS-u, spletni trgovini, e-mailu. Zaradi enostavnosti naročanja tako za vas kot zame, smo pripravili to spletno stran in spletno naročanje. Vabljeni!

David Jakopič