Oddelki

PREDSTAVITEV

Spletni portal www.domaci-pridelki.si je nastal v začetku leta 2014 v želji zagotoviti ozaveščenemu potrošniku kakovostno lokalno hrano pretežno slovenskega porekla. Predvsem smo se specializirali za dostavo kakovostnih slovenkih jabolk. V ponudbi je vsaj 7 različnih sort. Trudimo se, da imamo v celi sezoni  (oktober-maj) na voljo tudi jabokla Topaz, ki slovijo kot jabolka izrednega okusa in arome, obdelana pa so z bistveno manj pesticidi kot ostala. Vzpostavljamo dolgoročne odnose z pridelovalci, z mnogimi smo postali že kar osebni prijatelji.

Naša vizija je ponuditi potrošniku kakovostno hrano, ki ni pripotovala na tisoče kilometrov. Domače pridelke posredujemo neposredno od kmeta do potrošnika.  Želimo si dolgoročnih odnosov tako na strani pridelovalcev kot kupcev. 

Specializirani smo predvsem za širok izbor sort JABOLK in KROMPIRJA, kot dveh najpomembnejših osnovnih predstavnikov  sadja in zelenjave.  V času sezone imamo na voljo raznovrstno sezonsko sadje in zelenjavo. (kaki, kivi, jagode, češnje, hruške, marelice, breskve, borovnice, kostanj, paradižnik, paprika, kumare, kislo zelje, sveže zelje, korenjček, koleraba...)

Dostave imamo organizirane z  prepoznavnimi vozili z logotipom DOMAČI PRIDELKI. Zelo se bomo potrudili, da vam bomo naročene pridelke dostavili kar se da hitro. V Ljubljani in okolici je naše vozilo  vsak dan, tako, da je dostava mogoča večinoma še isti dan, ko oddaste naročilo.

V letošnji sezoni 2021/2021 imamo zaradi katastrofalne pozebe v Sloveniji v aprilu 2021 na voljo sadje iz Dalmacije. Jabolka bodo vsaj do novega leta slovenska, grozdje, slive, breskve pa so iz dalmacije. Večinoma imamo tudi z dalmatinci direkten in osebni odnos.